JUVI-Production Oy

JUVI® antaa eniten mahdollisuuksia sisustaa yksilöllisesti

JUVI®-Production on pieni perheyritys, joka vaalii suomalaisten täyspuuhuonekalujen perinnettä. JUVI®:ssa suunnitellaan huonekalut itse ja ne valmistetaan käsityönä täyspuusta. Alkuvuosien JUVI® -huonekalut olivat enimmäkseen mäntyä. Nykyisin käytämme pääosin tervaleppää ja koivua.

Me JUVI®:ssa haluamme kunnioittaa suomalaisia juuriamme ja perinteitämme siksi mallistossamme näkyy usein tuttu ja turvallinen historiamme. Mutta haluamme tuoda koteihin myös uusia tuulia. Kehitämme ja laajennamme mallistoamme koko ajan; jokainen yksityiskohta on kuitenkin pitkän suunnittelutyön tulos. Uutuuksia saamme verstailtamme jatkuvasti.

Valikoimiimme kuuluu tuoleja, ISOJA ja pieniä pöytiä, vitriinikaappeja, komuutteja, kirja- ja vaatekaappeja, renginkaappeja, sivustavedettäviä sohvia, päästävedettäviä sänkyjä, sängynpäätyjä, yöpöytiä, klaffi- ym. kirjoituspöytiä, avo- ja ovellisia hyllyköitä jne.

Lue lisää JUVI® designista täältä: Design viikonloppu (Linkki blogiin)

Suunniteltu suomalaiseen kotiin

Jo liki 30 vuoden ajan JUVI®n oma huonekalusuunnittelu on luonut pintakäsittelemättömiä puuhuonekaluja, joiden ilmeeseen ja ulkonäköön asiakas pääsee itse vaikuttamaan. Kaikkien JUVI®n mallien suunnittelun perustana on rakkaus vanhoihin antiikkihuonekaluihin. Vaikka huonekalujemme ideat ovat jopa 300 vuotta vanhoja ja ajan saatossa helmeksi hioutuneita suunnittelemme uudet JUVI®t kuitenkin nykyajan ihmisille ja tämän päivän tarpeisiin.

Huonekalun täytyy mielestämme olla iätön ja ajaton. Koska se on täyspuuta, se kestää ihmisikää kauemmin. Siksi on tärkeää että, erilaisten sisustustrendien vaihtuessa sen on pystyttävä muuntumaan aina uudeksi. Otamme suunnittelussa aina huomioon suomalaisen kodin erityistarpeet ja mitoitamme huonekalut huolellisesti juuri suomalaisiin koteihin. Tästä esimerkkinä vaikkapa laaja valikoimamme eri kokoisia sivupöytiä.

Huonekalusuunnittelussa mietimme koko ajan, miten tuotteemme voisivat olla vieläkin parempia, juuri suomalaiseen kotiin sopivia. Loistavat ideat tulevat usein asiakkailtamme, joita henkilökunta kuuntelee – suunnitteluun osallistuu koko JUVI®-tiimi. Tavoitteenamme ei ole luoda kiveen hakattua mallistoa vaan tarjontamme muuttuu asiakkaiden tarpeiden muuttuessa.

Lue lisää JUVI®n huonekalusuunnittelusta: JUVI® Lifestyle: Design JUVI® Finland.Värillä on väliä

Älä tyydy tavanomaiseen. JUVI®n kalusteilla saat kotiisi itsesi näköisen sisustuksen. Pääosa tehtaanmyymälöissämme esillä olevista huonekaluista on pintakäsittelemättömiä. Voit itse vahata ostamasi kalusteen tai maalauttaa sen ammattimaalarilla juuri sinulle sopivalla värillä. Jokaisen puuvalmiin huonekalun saat siis minkä värisenä tahansa. Sama kaluste voi olla vaikkapa raikas kuultovalkoinen tai pähkinän väriseksi petsattu. Rohkeampi valitsee savunsinisen, trendikkään mustan tai vaikka heleän keltaisen. Näin se sopii juuri Sinun sisustukseesi. Ammattitaitoiset myyjämme neuvovat mielellään värien valinnassa. Myymälöistä löytyvät lukuisat puupinnoille tehdyt värimallit auttavat tekemään oikeita ratkaisuja.

Lue lisää pintakäsittelystä.

Uniikit

Uusia malleja saamme verstailta myymälään viikoittain. Mallien muuttaminen on meillä helppoa ja nopeaa – toisin kuin isoilla tehtailla, jotka tekevät valtavan sarjan samaa huonekalua. Kutakin JUVI®a valmistetaan vain pieni sarja, ehkä 10 kpl ja se saadaan verstailla valmiiksi muutamassa viikossa. Seuraava erä voidaankin sitten tehdä vaikkapa vähän eri mitoilla. Näin hioutuvat mallit vuosien saatossa todellisiksi helmiksi. Kutakin mallia valmistetaan usein vain pieni erä ja uusia malleja tulee myyntiin viikoittain. Tehtaanmyymälöissämme on lisäksi tarjolla kalustesuunnittelun eri vaiheisiin liittyviä prototyyppejä, jotka ovat uniikkikappaleita. Meillä kannattaa siis toimia nopeasti, kun löytää sopivan mallin. Moni myymälässä olevista tuotteista on erän viimeinen ja ainoa kappale. Seuraava erä saattaa jo olla erilaisilla mitoilla.

Viikoittain vaihtuva mallisto

Mallien nopean vaihtumisen vuoksi meillä ei ole kuvastoa tuotteistamme. Nettisivuillamme on vain sata kuvaa, vaikka tuotannossamme on yli tuhat erilaista tuotetta. Myymälöihimme mahtuu esille vain osa tuotteistamme, koska yksittäismalleja on paljon. Meillä kannattaa kysyä, ellei sopivan kokoista ja näköistä kalustetta ole esillä!

Tutustu tuotevalikoimaamme Tuotteet -sivulla

Noutomyynti

Tehtaanmyymälöissämme on noutoasiakkaille aina lukuisia tarjouksia tuotteista, jotka ovat esim. oksaisuudesta tai muusta syystä johtuen II-laatuisia. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

Puuvalmiin huonekalun saat myymälästämme heti mukaan. Värin päätät sinä!

TERVETULOA!