JUVI-Production Oy

JUVI® - huonekalut täyspuusta

Materiaalina aito puu

Suunnittelemme JUVI® –huonekalut itse ja suunnittelussa meillä on esikuvana historiamme ja juuremme. JUVI®n pintakäsittelemättömät huonekalut valmistetaan käsityönä täyspuusta. Uusiutuvan luonnonvaran, täyspuun, käyttö on taisteluamme perinteisen puusepäntyön, kestävän kehityksen ja puhtaan luonnon puolesta.

Huonekalumateriaaleina käytämme tuttuja puulajeja kuten koivua, tervaleppää ja mäntyä. Tervaleppä on kaunis, punertava lehtipuu. Syykuvio on hillitty, kuten koivussa ja puun pintakäsittely on helppoa. Tervaleppää on käytetty huonekalumateriaalina jo satoja vuosia. Tervalepän väri vaihtelee koivumaisen vaaleasta aina pähkinän ruskeaan ja pintakäsittely korostaa tervalepän värejä kauniisti. Tervalepän, koivun ja männyn lisäksi käytämme tiettyihin tuotteisiin materiaalina pyökkiä, saarnia tai tammea.

Aidolla puulla on huoneilmaa tervehdyttävä vaikutus. Puu luovuttaa kuivana vuoden aikana kosteutta huoneilmaan ja taas kosteampana aikana sitoo ylimääräistä kosteutta itseensä. Puiset huonekalut ja aito puu sisustusmateriaalina tuovat mukanaan terveellisemmän huoneilman; voimme paremmin, kun kodeissamme on mahdollisimman vähän pitkälle jalostettujen materiaalien, liimojen ja pintakäsittelyaineiden erittämiä lisäaineita.

Suosimme pintakäsittelyssä luonnonmukaisten maalien ja vahojen käyttöä. Näin aidon puun luonnolliset ominaisuudet säilyvät myös pintakäsitellyssä huonekalussa. Huoneilman puhtaus säästää meidät monilta pahoinvoinneilta ja sairauksilta.

Huonekalut puusepän valmiiksi kokoamana

Kiinnitämme huonekalujen suunnittelussa ja puusepän työssä kestävyyteen erityistä huomiota. Täyspuinen huonekalu on parhaimmillaan käytössä useiden sukupolvien ajan ja se on aina uudistettavissa kuhunkin elämäntilanteeseen ja aikaan sopivaksi. JUVI®-huonekalut valmistetaan käsityönä ja ne kootaan verstailla valmiiksi asti. Meiltä saat siis kokonaisen huonekalun etkä palapeliä ja pussillista kuusiokoloruuveja mukaan. Puusepän verstaalla valmiiksi asti tekemä puuhuonekalu kestää mm. muuttoja huomattavasti paremmin kuin koottavat kalusteet.

Joka viikko uusia tuotteita

Me JUVI®ssa haluamme kunnioittaa suomalaisia juuriamme ja perinteitämme siksi mallistossamme näkyy usein tuttu ja turvallinen historiamme. Mutta haluamme tuoda koteihin myös uusia tuulia. Kehitämme ja laajennamme mallistoamme koko ajan; jokainen yksityiskohta on kuitenkin pitkän suunnittelutyön tulos. Uutuuksia saamme verstailtamme jatkuvasti.

Tehtaanmyymälöistämme löytyy valtava valikoima täyspuisia huonekaluja. Mallien nopean vaihtumisen vuoksi meillä ei ole nettisivujen lisäksi muuta kuvastoa tuotteistamme. Nettisivuillamme on vain muutama sata kuvaa, vaikka valikoimassamme on yli tuhat erilaista tuotetta. Tehtaanmyymälöissä on valtava valikoima, mutta tilojen rajallisuudesta johtuen myymälöihimmekin mahtuu esille vain osa tuotteistamme. Meillä kannattaa aina kysyä, ellei sopivan kokoista ja näköistä kalustetta ole esillä. Puuvalmiin tuotteen saat myymälästämme vaikka heti mukaan, pintakäsittelyissä värjärillä menee pari viikkoa.

Tervetuloa paikanpäälle tutustumaan JUVI®in!

Tutustu tuotteisiimme Kaikki tuotteet -sivulla.

Osta täyspuisia, valmiiksi koottuja huonekaluja netissä JUVIkaupasta.
komuutti
tuolin yksityiskohta
Tuolin selusta
vitriinikaappi