JUVI-Production Oy

JUVI® - Osto-opas - Tuolit


Kuten muutkin JUVI®-Productionin tuotteet, tuolit myydään pääasiassa puhdas-puu-pintaisina. Puuvalmiissa tuolissa on istuinpehmusteessa pohjakangas, jonka päälle on helppo itsekin laittaa haluamansa kangas. Myymälöissämme on esillä sekä värjättyjä ja verhoiltuja mallikappaleita, että puuvalmiita tuoleja. Tuoleja nyt myös valmiiksi maalattuna tehtaanmyymälästämme heti mukaan.

Ruokapöydän tuoleissa eniten ostopäätökseen vaikuttaa malli ja istumamukavuus. Muitakin asioita kannattaa kuitenkin ottaa huomioon. Tuoleissa on helposti suuriakin koko eroja. Korkeaselkänojainen tuoli on näyttävän näköinen avarassa tilassa, mutta pienessä tilassa korkea selkänoja herkästi katkaisee tilaa ja matalampi selkänoja luo enemmän tilan tuntua. Tuolin istumakorkeus on JUVI®n tuoleissa tyypillisesti 46-47 cm. Tuolin leveys vaikuttaa siihen kuinka monta tuolia tietyn mittaisen pöydän ympärille voi laittaa. Kapeaa tuolimallia, kuten Jugend-tuolia menee 160 cm pöydän ympärille kolme puolelleen, kun taas leveämpää Art Deco-tuolia samankokoiseen pöytään mahtuu vain kaksi per puoli.

Tuolin syvyys kannattaa ottaa huomioon kapeaa pöytää valitessa. Istuinosaltaan syvä tuoli on pitkälle istujalle mukava, mutta vaatii pöydältä myös syvyyttä, jotta tuoli mahtuu pöydän alle pöydän molemmilla puolilla. JUVI®n mallistoon kuuluu sekä puukantisia, että pehmustettuja tuoleja. Puukantiset talonpoikaismallit sopivat hyvin sekä arki, että juhlakäyttöön. Puukantinen tuoli on helppo pitää puhtaana ja tarvittaessa tuoliin voi laittaa irtopehmusteen. Pehmustetut tuolit on helppo verhoilla itsekin, sillä istuinosa on irrotettavissa. Myymälässämme pehmustetut tuolit ovat yleensä valkoisella pohjakankaalla verhoiltuja eli pääset tuolin puuosien värityksen lisäksi päättämään tuolin verhoilukankaan. Pehmusteen rakenne on yksinkertainen ja pystyt tekemään verhoilun itsekin niittipyssyllä. Lapsiperheessä usein arkaillaan pehmustettuja tuoleja, mutta koska verhoilu on helppo tehdä, voi tuoliin vaihtaa uuden kankaan vaikka joka jouluksi. Jos niittipyssyyn tarttuminen kuulostaa vieraalta, onnistuu tuolien verhoilu myös JUVI®n kautta.

Mitat sivulla: L: leveys leveimmästä kohdasta, K: selkänojan korkeus.

Katso JUVI®n Tuolimallit.

Osta JUVI®n tuolit: www.juvikauppa.fi

Yksityiskohtia puutuoleista><br><br>


  </div>  </div>        <footer>
      <div class=

Takaisin ylös - Etusivulle - JUVI® - värillä on väliä - ☎ 0405556210juviposti@juvi.fi